Fast føde under træning og konkurrence

Når du skal præstere skal der kalorier til “moteren”. Du bestemmer selv om du vil indtage disse i flydende eller fast form. I flydende form optages energien hurtigere, men man vil efter en del timer ofte opleve at få et “hul” i maven selvom man egentlig har indtaget de kalorier man burde. Dette “hul” kan man komme til livs ved at indtage noget fast føde. Her vil en energibar være optimalt.
PurePowers energibar / Energy Snack er en god blanding af langsom optagelige kulhydrater og hurtigere kulhydrater. De langsomme kommer fra havre og de hurtige kommer fra glykosesirup. Purepowers energibar er velegnet til udholdenhedsatleter, løb, cykling, MTB, svømning, badminton og håndbold. PurePowers energibar kan også benyttes i hverdagen, hvis man har brug for et energiboost. Alle deres energibarer kan indtages før, under eller efter træning for at fylde eller erstatte tabte glukosedepoter.

Mit valg

Jeg foretrækker altid at indtage mine kalorier i flydende form, med mindre jeg skal være i gang i +4timer. Har jeg en konkurrence eller træning der varer udover de 4timer ved jeg at jeg i højere grad kan opretholde mine energidepoter ved at have en eller flere energibarer med mig. Alene det at kunne sætte tænderne i noget fast føde kan være en længsel efter mange timer med flydende sukker.

Energibar til cykling 
Mangler du lige det sidste til at kravle over bakkerne eller synes du at en hård og lang tur på cyklen tærer på din krops energiniveau? Så burde du måske overveje PurePowers energibar, som vil give dig et ekstra skud af energi inden eller under din træningstur. Når man cykler er det vigtig at en energibar ikke er for besværlig at tygge eller synke, og netop derfor har Purepower udviklet en energibar, som er meget let at synke og som smager helt fantastisk. Energibar til cykelture er kun vigtigt, hvis du skal cykle en længere tur. På korte ture kan du godt nøjes med vand eller eventuelt energidrik. Energibarer kan også være gode at spise efter din cykeltur, så du hurtigere kan komme til kræfterne igen,- eller som et mellemmåltid for at opretholde stabilt blodsukker.
Du finder Purepowers energibarer her
God træning derude

Skriv et svar