Når erfaringen er vigtig

Efter to sæsoner med triathlon på hyggeplan valgte jeg i foråret 2013 at kontakte Thomas, da jeg gerne ville noget mere end bare være med. Med en baggrund som ishockeyspiller på eliteplan og bachelor i Idræt har jeg den fysiologiske og teoretiske baggrund på plads, men i triathlon spiller erfaringen en stor rolle – derfor betragter jeg Thomas som det perfekte valg for mig. Som træner er Thomas meget engageret og levere inspirerende programmer, han har prøvet det meste på egen krop og der er derfor en mening med galskaben.

I marts (2014) skulle samarbejdet så stå sin endelige test da Ironman Los Carbos skulle prøves, og gerne resultere kvalifikation til Hawaii. Jeg er sikker på at det ikke var den nemmeste opgave at sende Thomas på, men her viste han sit værd og jeg skylder ham en stor tak. Missionen lykkedes og jeg ser nu frem til de næste måneders forberedelse mod Hawaii, i håb om at blive skarpere end nogensinde.

Så står du og overvejer du en træner, vil min anbefaling gå til Thomas

/Jeppe Hofman

Skriv et svar