Niels Mariegaard

Jeg tog kontakt til Thomas i slutningen af 2015, da jeg følte det hele langsomt smuldrede for mig. Manglende motivation og energi efter skade, DNF til IM Copenhagen 2015, vægtøgning som resulterede i en kampvægt på 114 kg, ustruktureret og manglende træningsplanlægning og stresset hverdag. Jeg blev mødt med åbne arme og følte fra start, at jeg virkelig blev samlet op. Analyse af kost og ernæring, træningsplanlægning og herunder hensyntagen til daværende træningsniveau og gammel skade blev startskuddet for en vild udvikling af mig som atlet og menneske.

Med krævende fuldtidsjob og HD studie er det fantastisk, at have en på sidelinjen som kan skabe overblikket, motivere og højne kvaliteten i træningen – som jeg bruger mange timer på uge efter uge således jeg i sidste ende kan præstere godt. Jeg har i 2016 fået bygget mig et stærkt fundament kropsmæssigt. Vægten viser nu 94 kg, og er stadig nedadgående mod et niveau, som vil gøre mig selv mere tilfreds som atlet. Jeg har banket adskillige PR afsted på bogstavligt talt alt hvad jeg rører ved – og min krop og mit mindset fortæller mig, at jeg slet ikke er færdig endnu!

I min 2016 sæson har jeg bla.:

  • Skåret 28 min af min ½ maraton tid (1time 32 min)
  • Skåret 53 min af min ½ Ironman (DM Aalborg triatlon 4timer 59 min)
  • Skåret 2 timer og 36 min af min fulde ironman distance (Ironman Copenhagen 11 timer 10 min)

Thomas og jeg har sammen skabt en lagt bedre og tilfredsstillende kopi af mig, og søger du råd og vejledning i forhold til din triatlonkarriere, så kan jeg kun give Thomas de bedste anbefalinger!

Skriv et svar