Personlig træning

Personlig træning
LAD OS TAGE EN SNAK OM DIN TRÆNING

Med over 25 års erfaring som triathlet kan jeg bidrage med ekspertviden omkring træning og kost. Hvad enten du er ny i sporten eller en erfaren triathlet, så vil jeg kunne bidrage med sparing og viden, som vil forbedre din træningspræstation.

Lad os få en snak om dine mål og ambitioner.

Tlf.: 50 100 299 | Email: tm@teammortensen.dk

Med venlig hilsen
Thomas Mortensen / Coach og triathlet

DIN DRØM – VORES MÅL

Går du med en drøm om at gennemføre en 1/2 eller hel Ironman, et marathonløb eller anden kraftpræstation, men savner råd og vejledning? Jeg vil meget gerne være med på rejsen og tilbyder at blive din personlige træner.

Jeg vil bruge mine mere end 20 års erfaring og tusindevis af træningstimer til at skæddersy et individuelt træningsprogram til dig. Uanset om du er nybegynder eller eliteatlet, så er jeg klar til at sparre med dig.

SÅDAN FUNGERER DET

Der er tæt kontakt mellem træner og udøver. Det er grundlaget for en succesfuld proces. Du modtager 2 stk. uge-programmer hver 14.dag. Du rapporterer tilbage hver 14. dag (12. dagen), så der kan tages højde for småjusteringer.

Priser for personlig træning

pakkeløsning

 

XL-coach-day

XL-coach-day er fire timers sammenhængende personlig vejledning og træning. Det er i bund og grund op til dig, hvilket indhold der skal fyldes i din XL-coach-day. Dagen kan evt indledes med en løbeanalyse efterfulgt af en kort let løbetur, hvor elementerne fra analysen implementeres. Det vil være oplagt at fortsætte i svømmehallen med en svømmeanalyse og optimere på svømmestilen.

Det kan være, du vil have et konkret oplæg eller sparring til din stævneplan eller din Ironman m.m. Muligvis er du er usikker på din træningsmængde eller nedtrapningsplan og ønsker input og struktur på disse områder. Vil du have bud på hvordan din aerodynamik optimeres på din cykel eller hvordan din kost bør se ud før, under og efter din træning er dette også en mulighed, som sagt, du sammensætter selv din

Priser for XL-Coach-day
  • 1: 1.999 kr. for en perfekt træningsdag
  • 2: 1399 kr. pr. person (Ved flere deltagere dog max 3 pers.)

Svømmeanalyse

Smid dine dårlige vaner, lær den rigtige teknik og bliv en bedre og hurtigere svømmer med denne svømmeanalyse. Jeg vil skiftevis filme dig i vandet og gennemgå videomaterialet med dig på kanten. Analysen tager ca. 50min. Du vil efterfølgende få tilsendt videoklip af det vi har filmet, hvor jeg påpeger de områder du fremover bør arbejde med.
Analysen kan stå alene, men mange vælger at få opfølgende lektioner.
Bemærk der kan være 2 deltagere til samme pris og dette er ofte et plus, da 50min kan være ret intens, hvis man er alene.
(Priserne er baseret på svømmeanalyse foretaget i Vandhuset- Hjørring Park Vendia).

Priser for svømmeanalyse
  • 1: 699 kr. uanset én eller to personer
  • 2: 5 turs klippekort: 3.299 kr.
  • 3: 10 turs klippekort: 5.999 kr.

Individuelle kostanalyser

Din kosten (baseret på 3 dage) indlæses i et avanceret kostprogram, som kan analysere om du får for meget eller for lidt af henholdsvis fedt, proteiner og kulhydrater samt vitaminer og mineraler, i forhold til alder og aktivitetsniveau.

Kostanalysen gennemgåes efterfølgende med en personlig samtale, hvor jeg kommer med anbefalinger og forslag til hvorledes din kost kan optimeres.

  • Pris 1299 kr./pers.

Løbeskole

Flere og flere virksomhedsledere får øjene op for hvor meget det betyder at have sunde og raske medarbejdere.

Løbeskolen er praktisk løbeinspiration, hvor jeg møder op med løbeprogram og giver indspark til løbetræning og teknik. Typisk 45-60min.

  • Pris 1799 kr./pr. gang

Få det hele på én dag

Pakken indeholder foredrag med udgangspunkt i kost & træning + 5stk. individuelle kostanalyser samt 2x60min praktisk løbeinspiration, hvor jeg møder op med løbeprogram og giver indspark til løbetræning og teknik.

Denne løsning giver et godt fundament til at arbejde videre med ens træning. Det ene fungerer aldrig uden det andet.

  • Pris 8.900 kr. / 5 pers.

Skriv et svar