Sponsorer

Tak til sponsorer – besøg dem her

TARGIT har været min hovedsponsor siden 2009. TARGIT er en stor aktør indenfor BI-software med ca. 70 medarbejde fordelt på kontorer i Hjørring, Tampa FL og Boston MA. Adm. direktør Morten Sandlykke er selv en habil triatlet og marathonløber.

Gå til targit.com

Gå til Zone3

Blæksprutten er Hjørrings ældste private leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp. De leverer ydelser i hele Hjørring Kommune. Når du vælger Blæksprutten som privat leverandør af din hjemmepleje får du høj faglighed, god service og tilgængelighed i det daglige.

Gå til blaeksprutten.dk

Vandhuset Park Vendia er et topmoderne svømmestadion og wellness faciliteter. De har mulighed for at halvere bassinet, så både 25m og 50m bassin kan lade sig gøre. Vandhuset har ubetinget Danmarks bedste åbningstider, da de har åben samtlige 365 dage. Jeg får ikke bedre svømmebetingelse.

Gå til Park Vendia

SaltStick levere elektrolytter, som er essentielle når der er langvarigt svedtab. SaltSticks er uundværlige for mig. SaltSticks elektrolytter kommer i kabsler, som bare skal sluges. Jeg har fundet ud af at jeg har mindst ligeså stort udbytte af at indtage mine elektrolytter i mine træninger om vinteren som om sommeren...

Gå til saltstick.dk

Dyngby.com har leveret website. Dyngby.com er et ehandelbureau med speciale i DanDomain Webshop. Vi har været DanDomain designpartner siden 2009, og har leveret over 200 webshops. Med fokus på design, konverteringsoptimering kan vi øge dit online salg.

Gå til dyngby.com

Heide Cykler er leverandør af både cykler og tilbehør til motionisten, amatøren og den professionelle cykelrytter. Jeg har nydt godt af deres ekspertise i mange år og de er altid villige til at stå på hovedet for at hjælpe med nye produkter eller finjustere mekanikken.

Gå til heidecykler.dk

I år 2000 startede jeg faktisk selv firmaet PurePower. Siden er firmaet kommet på andre hænder og i dag nyder jeg godt af deres brede og professionelle produktsortiment, hvor smag og funktionalitet er i højsædet.

Gå til purepower.dk

Gå til Beierholm.dk

 

Skriv et svar