Steffen Hansen – PhD Research Fellow.

“Jeg skylder en stor tak til min Personal Coach, super-triathlet Thomas Mortensen! Uden hans sparring og personligt tilrettede ugentlige træningsprogrammer, igennem de sidste 7 måneder, havde det aldrig lykkedes mig at komme i form til #KMDIronmanCopenhagen2014! Uden Thomas’ inspirerende kommentarer havde jeg ikke klaret at holde motivationen oppe, uge efter uge! Aller vigtigst, Thomas gav mig gode råd og teknikker som hjalp mig med at overvinde min evige angst og alt for store respekt for det åbne vand! Til trods for feber og forkølelse op til stævnet, ja så følte jeg alligevel at have overskud og energi nok til at gennemføre Ironman Copenhagen 2014 i akseptabel stil, 12 timer og 22 minutter, noget som bevidner opbygningen af en solid grundkondition! Går du med en lille drøm om engang at gennemføre en Ironman, så VIL drømmen blive opfyldt i samarbejde med Coach Mortensen”

Skriv et svar